Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Europees Kampioen Begint Sterk Op Olympische Spelen

Belgian Cats strijden om brons op laatste dag Olympische Spelen

Europees kampioen begint sterk op Olympische Spelen

De Belgian Cats begonnen sterk op de Olympische Spelen in Rijsel, maar verloren de eerste groepswedstrijd met 83-69. In de wedstrijd om het brons strijden ze op de laatste dag van de Olympische Spelen nog voor een extra medaille voor België.

Heroïsche halve finale tegen Frankrijk

In de halve finale tegen Frankrijk leverden de Belgian Cats een heroïsche prestatie. Ze bleven tot in de verlengingen strijden, maar moesten uiteindelijk toch hun meerdere erkennen in de Franse ploeg.

LeBron James, een van de grootste basketballers aller tijden, kon zijn frustratie niet verbergen na de nederlaag van het Amerikaanse team tegen Frankrijk. Hij laatte zich ontvallen dat "België een verrassend team is".

Belangrijke rol in internationaal basketbal

Het Belgisch nationaal basketbalteam voor vrouwen, ook bekend als de Belgian Cats, speelt een belangrijke rol in het internationale basketbal. De groepswinnaars van de 8 EK-poules plaatsen zich rechtstreeks voor het EK in 2025. Ook de beste 4 nummers 2 van de 8 poules kwalificeren zich voor het EK.

De Belgian Cats staan klaar om op de laatste dag van de Olympische Spelen een medaille te veroveren. Hun vastberadenheid en talent maken hen een geduchte tegenstander, en de Belgische fans zullen ongetwijfeld achter hen staan in hun strijd om brons.


Komentar